Betöltés...

Tájékoztatás

2023.03.30.

Tájékoztatás

Tisztelt Tagok!

A Mecsek-Dráva Önkormányzati Társulás (a továbbiakban: Társulás) 2022. év során meghozta határozatait 56 tagtelepülés kiválásáról és 69 önkormányzat csatlakozásáról. Az ehhez kötődő döntéseket mind a tagok, mind pedig a kilépett és csatlakozott önkormányzatok is meghozták. Ennek eredményeképp a Magyar Államkincstár 2023.01.01. nappal átvezette a kérelmezett módosításokat, mely értelmében a Társulás törzskönyve helyesbítésre került a tagváltozásokat lekövetve. A módosított törzskönyvet és ahhoz kötődő határozatot a honlap „Közérdekű adatok” főmenüje alatt találják.

Jelenleg még zajlik a Társulást érintő vagyonfelosztási eljárás. Tekintettel annak lezáratlanságára, a kilépett önkormányzatok még nem kerültek törlésre a felhasználók közül. Ennek célja, hogy az eljárás lezárásáig hozzáférést biztosítsunk a 2022. évi záró tagdíjértesítőkhöz.  

A Társulás Tagjainak hivatali kapun nem kerültek megküldésre az első negyedéves tagdíjértesítők. Ennek oka, hogy egy még el nem hárított rendszerhiba gátolja a dokumentumok megküldését. Annak érdekében, hogy a Tagok hozzáférhessenek tagdíjértesítőikhez, ezek a weboldalra feltöltésre kerültek, a "Tagdíj" csempén történő belépést követően megtekinthetőek. A feltöltött tagdíjértesítők megtekintésével és letöltésével kapcsolatosan amennyiben kérdése merülne fel vagy problémát észlel, keresse a Társulási koordinátort a sipocz.krisztina@ph.pecs.hu elérhetőségen.

Tisztelettel,

Sipőcz Krisztina

Társulási koordinátor